Meni
Naslovna Liberland knjižara Workshop Nagrade H - members O nama Kontakt

Projekti

TV LIBERLAND 1

Nakon mnogobrojnih književnih večeri, izložbi, koncerata multimedijalnih programa, odnosno neprofitnih akcija koje je u celoj Srbiji i regionu organizovao i priredio Karlo Astrahan, doneta je odluka o pokretanju projekta TV LIBERLAND 1.
Projekat TV LIBERLAND 1 realizuje se kroz istoimeni youtube kanal koji objavljuje intervjue, video snimke nastupa umetnika i kulturnih poslenika iz Srbije i regiona.
Projekat je pokrenut u skladu sa Statutom i Pravilnikom multimedijalne organizacije Liberland Art.
Autor i urednik svih emisija TV LIBERLAND 1 kroz koji se realizuje istoimeni projekat je Karlo Astrahan, osnivač LIBERLAND art organizacije, pisac i novinar.

FOKUS VESTI

Nastale su kao projekat organizacije LIBERLAND ART koji su vodili KARLO ASTRAHAN i DEJAN GRUJIĆ u sklopu kulturno obrazovne radionice pod imenom REČI U FOKUSU koja se održavala tokom septembra i novembra 2018 godine u Beogradu u prostorijama biblioteke Milutin Bojić. Portal izlazi nedeljno i neprofitnog je karaktera.
Na portalu postoje devet rubrika: Intervju, Ritam Grada, Reči u Fokusu, Video Patrola, Reportaže, Zanimljivosti, Kolumne, Tabu Tema i Hronika Dana. Portal promoviše društvena pitanja od značaja.

LA BOOM TV

Nastao je kao projekat organizacije LIBERLAND ART koji su vodili VANJA BULIĆ i KARLO ASTRAHAN u sklopu kulturno obrazovne radionice pod imenom LIBERLANDOVA UMETNOST EKSPLOZIVNIH VESTI koja se održavala tokom februara i marta 2019 godine u Beogradu u prostorijama biblioteke Milutin Bojić. Na radionici su polaznici gledali snimke sa kulturnih i društvenih događaja koji treba da se upakuju u kratki vremenski format. LA BOOM TV

H-MEMBERS

Nastao kao projekat organizacije LIBERLAND ART u sklopu kulturno obrazovne radionice pod imenom POČASNE KNJIGE ZA POČASNE ČLANOVE koja se održavala tokom avgusta 2018 godine u Beogradu u prostorijama biblioteke Milutin Bojić. Osnovna ideja projekta H – MEMBERS bila je da nagradimo svakog građanina koji donira izvesnu sumu novca organizaciji LIBERLAND ART objavljivanjem knjige ili štampanjem majica, dukseva ili neke kožne torbe kao vid zahvalnosti za njihovu podršku organizaciji.